Počele isporuke Audija A4

Novi Audi A4 je dostupan za poručivanje u sedan i Avant verziji...

 

Nova generacija Audijevog kompakt modela će biti lansiran incijalno sa dva motora u ponudi, novi turbo 2.0 TFSI sa 190PS benzinac, 3.0 TDI sa 272PS, dostupan Quattro pogonom na sva četiri točka, i Tiptronic prenosom. 

Novi 190PS 2.0 TSFI benzinac dolazi sa nekoliko rešenja za očuvanje sredine, kao što je inovativni proces sagorevanja goriva, koji omogućava A4i da dostigne impresive rezultate kada je u pitanju efikasnost. Zvanična informacija o potrošnji A4 sa 2.0 TFSI motorom je 4,8 litara na 100 kilometara, sa emisijom štetnih gasova od samo 109g/km. 

"Nalaženje prave formule je naći pravi balans između kategorije vozila, snage, obrtnog momenta i efikasnosti u svakodnevnom korišćenju i uslovima. Naš novi 2.0 TFSI je definicija Vorsprung durch Technik", rekao je Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, član odbora Audija i menadžmenta za tehnički razvoj. 

Nemački kupci mogu da poruče ovaj model od danas. Cena za novi Audi A4 počinje od 30 650€, dok je za Avant verziju potrebno da doplatite još 1850€. 

O.R

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group