POČELA PROIZVODNJA NOVOG CEED-A KARVAN

U Kijinoj fabrici u slovačkoj Žilini juče je početa proizvodnja novog cee’da Sportswagon, koji će biti drugi novi model, koji ove godine dolazi iz te fabrike.

Potražnja za novim cee’dom Sportswagon će po Kijinim očekivanjima povećati proizvodnju u fabrici na ukupno 285.000 vozila u ovoj godini.
Prošla generacija cee’da SW predstavljala je više od petine ukupne proizvodnje. U Žilini su u prvih sedam meseci ove godine proizveli 167.000 vozila i 266.000 motora, što je 11% odn. 52% više nego u istom periodu prošle godine.

Kao i 5-vratni brat i karavanski cee’d se može pohvaliti uspešnom kombinacijom savremeno dizajnirane spoljašnjosti, visokokvalitetnih materijala u unutrašnjosti i vrhunskom uglađenošću dva benzinska i dva dizelska motora. Sportswagon između ostalog nudi impresivnu praktičnost i velikodušan prostor u prtljažniku, gde je za prtljagu na raspolaganju
528 litara odn. čak 1642 litra u slučaju oborene zadnje klupe.

Kijina fabrika u Žilini se pored ostalog užurbano priprema za početak proizvodnje trovratne varijante pro_cee'd, čiji početak je predviđen početkom 2013. godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group