Pljačkaš oteo dostavni kombi i pokušao da umakne policijskoj poteri

Policija u Riversajdu uhapsila je tridesetdvogodišnjeg čoveka koji je krenuo da im beži u ukradenom Amazon dostavnom kombiju...

Incident se odigrao nakon što je policija dobila dva poziva u vezi sa dva upada na tuđi posed u kamp naselju. Pre nego što je policija stigla da istraži provale, njima je dojavljeno da je osumnjičeni oteo vozilo kompanije Amazon i otišao sa lica mesta.

Vlasti su ubrzo sustigle dostavni kombi uz pomoć GPS sistema i došle do njega taman kada je njegov otmičar udario nekoliko parkiranih automobila. Policija se odmah dala u poteru za dostavnim vozilom, ali je osumnjičeni odbijao da se zaustavi.

Dramatični snimci potere predstavljaju nam agresivnu vožnju ulevo tokom upravljanja autoputem, udarajući Ford F-Series pikap otpozadi, odguravši ga na sivi sedan koji je bio parkiran sa strane puta. Dostavno vozilo kompanije Amazon zaustavilo se nakon što je udarilo srebrni Honda Civic i zakucalo se u betonsku barijeru.

Muškarac koji je bio za volanom ubrzo je iskočio iz vozila, pretrčao autoput i pokušao da se popne uz visoki zid kako bi izbegao lance vlasti. Međuti, osumnjičeni je odustao i odlučio da se preda što mu je verovatno bila najpametnija opcija u tom trenutku.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group