Pit stop Amerika - od ukradenog Dodge modela ostali samo dugmići

Nije potpuno neobično da se vide potpuno rasturena vozila na ulicama širom sveta, ali u ovom posebnom slučaju, koji se dogodio u Detroitu i koji predstavlja nivo iznad, od jednog Dodge Challenger SRT Hellcat modela ostala je gotovo samo školjka...

Detalji koji okružuju ovaj incident daleko preko okeana prilično su šturi, ali po svemu sudeći moćni sportak uraden je pre nego što ga je banda veštih lopova brzih prstiju bukvalno rasturila kao bolid u pitstopu, ostavljajući školjku na ulici jednog stambenog naselja kao na otpadu. Učesnici ove akcije tačno su znali šta rade i očigledno je da su uklonili svaki vredni deo sa vozila, ne ostavljajući ništa iza sebe osim školjke i nešto panela karoserije.

Za početak, prednji i zadnji deo automobila uklonjen je hirurškom preciznošću, a za njima su otišli farovi i štopaljke. Pored toga, putnička vrata su skinuta zajedno sa svakim mogućim enterijernim delom, uključujući upravljač, sedišta i kontrolnu tablu. Zapravo, sve što je ostalo u putničkoj kabini jeste nešto tepiha i panel vozačevih vrata.

Naravno, ključna stavka Hellcat modela, njegov moćni 6,2 litara veliki V8 motor sa super-punjenjem, takođe je nestao, što indicira na to da su lopovi bili itekako dobro organizovani i imali sve što im je potrebno kako bi se njegovo vađenje izvršilo u ovakvim uslovima. Ne vidi se čak ni osmostepeni manualni menjač, koji je definitivno nestao zajedno sa ovom mašinom.

Potpuno je jasno da su svi uključeni u ovu filmsku akciju i rastavljanje Dodge modela znali da njegova vožnja ili prodaja u komadu definitivno nije dobra ideja, umesto toga se odlučujući da skinu sve što vredi, pre nego što krenu da prebacuju na druga vozila ili prodaju, što vlastima čini gotovo nemogućim da im uđu u trag.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group