Pininfarina predstavio najbolji simulator za vožnju na svetu

Pininfarina želi da omoguči bolju ponudu kupcima istražujući nove metode i realizacije za korisničko iskustvo. Rezultat njihovog novog projekta nazvan je AutonoMIA, najmoderniji i najbolji simulator za vožnju.

Torinska kompanija proučava i usavršava najnoviju tehnologiju kako bi stvorila najbolje vozčako iskustvo. Tako je kreairan AutonoMIA simulator koji ima cilj da naučnicima i kreatorima Pininfarina vozila obezbedi bolji uvid u to šta njihova vozila mogu da urade.

„AutonoMIA pokazuje kako Pininfarina može kombinovati dizajn sa kreativnom tehnologijom, koristeći iskustvo rada  u vreme kada digitalizacija, povezanost, podaci i veštačka inteligencija značajno definišu mobilnost“, rekao je izvršni direktor kompanije, Silvio Pietro Angori.

AutonoMIA predstavlja realnu simulaciju koja koristi sve zakone fizike i koja omogućava da vozite Pininfarina automobile, pre nego što oni izađu iz fabrike. Na ovaj način, može se utvrditi kako će se određeni modeli ponašati na drumu, što daje mogućnost dizajnerima i inžinjerima da konstatno vrše promene i usavršavaju vozila dok ne dobiju savršeni model.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group