Pijani vozač lansirao Dodge Charger na znak 'Zabranjeno parkiranje'

Policija u Mičigenu odgovorila je na neobičan udes, kada je Dodge Charger poletio i sleteo na ulični znak...

Policija u En Arboru, u Mičigenu, reagovala je na neobičan incident u petak kada je Dodge Charger završio zaglavljen na znaku "Zabranjeno parkiranje". Međutim, ovaj udes nije bio običan jer je automobil bio gotovo vertikalan.

Prema policijskom odeljenju, oficiri su reagovali na dojavu o udesu oko 3:40 ujutru. Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su neobičan prizor, kao i četiri žene koje su već bile izašle iz vozila. Pokrenuta je istraga i policija je utvrdila da je 24-godišnja dama koja je bila za volanom "udarila u kabl prikačen za stub". To je izgleda poslalo vozilo u vazduh, nakon čega je sletelo na vrh uličnog znaka.

Niko nije povređen u udesu i automobil je izgleda u iznenađujuće dobrom stanju. Međutim, vredi napomenuti da je žena očigledno upravo kupila automobil, jer ima privremenu registarsku tablicu.

Pored sudara svog 'novog' automobila, žena je uhapšena zbog vožnje sa alkoholom u krvi od 0,17% ili više. To je više od dva puta iznad dozvoljene granice i može povući stroge kazne, uključujući hiljade u taksama i novčanim kaznama, suspenziju vozačke dozvole do jedne godine i do 180 dana zatvora.

Policija je iskoristila ovaj neobičan udes da podseti ljude na opasnosti od vožnje u pijanom stanju. Kako su rekli, "veoma smo srećni što u ovom incidentu nije bilo ozbiljnih povreda" ali "uvek planirajte trezan povratak kući – NIKADA ne vozite pod dejstvom alkohola."

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group