Pesak odnosi još jedan Tesla Cybertruck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin He (@justinbuildcars)

Izgleda da se Jeep Wrangler prevrnuo na istim dinama...

Tesla Cybertruck modeli se izgleda prevrću svuda. Nakon najmanje dva zabeležena incidenta u Sjedinjenim Državama prošle nedelje, treći se upravo dogodio u Kini.

U prvom slučaju, bilo je teško utvrditi uzrok, ali postavka trećeg incidenta pruža neke potencijalne tragove. Ne samo da se ovaj Tesla prevrnuo na velikoj peščanoj dini, već izgleda da nije bio jedino vozilo koje je to učinilo.

Prema originalnom posteru koji je pokazao prevrnuti Tesla model, nesreća se dogodila u kineskoj pustinji. Od svih zabeleženih nesreća Cybertruck automobila, ova izgleda kao najgora po meri štete. U stvari, svaki komad stakla izgleda kao da je nestao osim stakla na zadnjim vratima sa strane suvozača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin He (@justinbuildcars)

Vozilo izgleda kao da je serijsko osim omota sa kineskim natpisom. Očigledno je da će ovom vlasniku Cybertruck modela trebati drugo vozilo ako planira da nastavi sa svojim aktivnostima. Vrata su po svemu sudeći sasvim iskrivljena, metal na A-stubu je savijen unazad, a s obzirom da je svo staklo polomljeno, nema ni krova. Brzi pogled na brdo na kojem se Cybertruck nalazi pokazuje da se mogao prevrtati nekoliko metara pre nego što se zaustavio. Snimak kamere koja gleda niz brdo otkriva više.

Na dnu dine je Ford F-150 Raptor sa Jeep Wrangler Unlimited na ravnoj prikolici postavljenoj poprečno na kamion. Jeep takođe izgleda kao da se prevrtanjem spustio niz brdo. Jasno je da je ovo mesto gde stvari mogu brzo krenuti naopako... bukvalno.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group