Passat 2020 dobio fejslift za američko tržište

Više slika

Više slika

Novi Passat dobio je blaga unapređenja kako bi se više svideo Amerikancima...

Američki 2020 Passat usredsređen je na stil pre svega, usvajajući osveženi dizajn spolja i iznutra.Pustićemo fotografije da vam bolje objasne kako ovaj model izgleda, ali reći ćemo da je model 2020. veliko poboljšanje zahvaljujući hrabrijoj spoljašnjosti i boljoj unutrašnjosti.

Nažalost, ne menja se mnogo sa mehaničkog stanovišta, jer unapređeni VV Passat 2020 dolazi sa istim 2,0-litarskim TSI turbo benzinskim motorom.

Iz nekog razloga, ekonomičnost potrošnje goriva za Passat 2020, prema proceni EPA, pada za 2 m/g u odnosu na model 2019. u svakoj kategoriji, ali VW nije objasnio kako isti motor uspeva da bude više ekonomičan.

Lista standardnih karakteristika uključuje 17-inčne felne od aluminijumske legure, potpuno LED osvetljenje, 6,3-inčni info-sistem za kompozicijski medij, App-Connect, kameru za retrovizor, prednju pomoć sa nadgledanjem pešaka, monitor za slepe uglove, automatski kočioni sistem posle sudara, i upozorenje o saobraćaju koji se odvija iza vozača.

Volksvagen Passat 2020. godine biće dostupan u četiri razlčite verzije (S, SE, R-Line i SEL), a cene će početi za 22,995 dolara za osnovni model. Očekuje se da će isporuke početi krajem 2019. godine.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group