Parking senzor koji lagano možete ugraditi na bilo koji automobil


Ako želite parking senzore, ali ne želite da bušite, razvlačite kablove i pravite modifikacije na vašem vozilu, onda je ovo proizvod za vas.

Na popularnom sajtu „Aliexpress“ pronašli smo genijalan proizvod koji će vam omogućiti da imate parking senzore na vozilu. Reč je o posebnom senzoru koji se dobiuja u obliku lepljive trake, koju morate zalepiti za unutrašnji deo branika.

Kada se ovaj senzor upali, on emituje signale koji prolaze kroz branik i detektuje daljinu objekata koji se nalaze iza vozila. Pošto poseduje zvučnik koji se takođe ugrađuje iza brnaika, moći ćete da čujete zvuk senzora i tako da znate koliko još mesta imate iz sebe.

Ugradnja ovog senzora nije teška, a njegova cena takođe nije velika i iznosi oko 10 dolara, tako da vrlo lako možete napraviti senzore na vašem metalnom ljubimcu. Jedina mana vog prozivoda jeste to što se zvučnik nalazi spolja, pa će svi čuti parking zvukove kada se budete parkirali, ali ako vam to ne smeta, oda je ovo definitivno proizvod za vas.

Prozivod možete pogledati i naručiti na ovom LINKU:

Foto: Pinterest

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group