Panamera bez točkova na stokholmskom parkingu

Više slika

Više slika

Ne postoji ništa toliko razočaravajuće od situacije kada ostavimo automobil parkiran na otvorenom i vratimo se kako bismo zatekli načinjenu štetu...

Upravo je ovo slučaj sa jednim vlasnikom koji je svoj Porsche Panamera model zatekao na jednom stokholmskom parkingu bez točkova. Fotografije podeljene putem društvenih mreža prikazuju nemački automobil ostavljen na parkingu tokom dva dana bez točkova na šasiji.

Na prvoj fotografiji, skupoceni sedan može biti viđen ostavljen na svojim diskovima kočnica. Ko god da je ukrao točkove definitivno je bio u žurbi jer je za sobom ostavio i dizalicu. Najinteresantnije je to što je kako se čini, Panamera ostavljena na privatnom auto parkingu, koji uključuje ogradu sa bodljikavom žicom. Sa činjenicom da nije teško pronaći skupoceni automobil u Stokholmu na umu, a da pritom nije parkiran iza bodljikave žice, koji su ujedno u teoriji daleko lakša meta, samo znači da je ovaj lopov iz bilo kog razloga želeo baš ovakve felne.

Druga serija fotografija deluje kao da je ovekovečena nekom drugom prilikom, jer je automobil u njihovom slučaju okružen drugim modelima u pozadini. Dodatno, Panamera nije više postavljena direktno na kočione rotore već na dve drvene palete, kao privremeno rešenje njenog vlasnika, dok je bio u potrazi za zamenskim točkovima.

Na kraju, kao što nam logika nameće, vredi napomenuti da je kriminalac, ili kriminalci koji su ukrali točkove, verovatno to uradili kako bi zaradili neki brz novac, što samo znači da će im se ulazak u trag ispostaviti gotovo nemogućim.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group