Pagani Revolucion - Trkačko umetničko delo i san svakog kolekcionara

Više slika

Više slika

Pagani Huayra linija postoji već deset godina, ali koliko go da je impresivan, ovaj automobil nikada nije mogao da zaseni čuvenu Zonda seriju italijanskog proizvođača…

Njenu popularnost dokazuje sam brend Pagani, koji nastavlja sa svojom rasprodajom unikatnih primeraka. Sada, svako ko poseduje dovoljno dubok džep i veliku strast prema ovoj vrsti superautomobila koji se graniče sa umetničkim delima, može sebi priuštiti retki Zonda Revolucion model. Zapravo, Pagani je kreirao samo pet primeraka Zonda Revolucion automobila, a model o kom danas govorimo prodaje se putem aukcije.

Italijanski brend je predstavio Revolucion sredinom 2013. godine, a primekar o kom se radi je, sudeći prema izvorima, jedini koji je dobio plavi karbonski finiš eksterijera. Činjenica da su ljudi kompanije Pagani pravi majstori u radu sa ugljeničnim vlaknima, čini da se ova Zonda jedinica odmah ističe u od ostalih iz ove kratke serije.

Automobil namenjen isključivo trkama takođe sadrži razne delove ukrašene tradicionalno ugljeničnim vlaknima, dok je eksterijer dobio i raznolike jarko plave detalje. Evidentno, osoba koja je naručila ovaj Zonda Revolucion model ima sjajan ukus, jer se plavi akcenti prelivaju u vozačkoj kabini, gde su sedišta presvučena dvotonskom plavom alkantarom. Drugi delovi putničke kabine finiširani su plavom bojom takođe, baš kao i nekoliko satova na kontrolnoj tabl, dok je celokupna unutrašnjost ovog modela na savršen način akcentovana ugljeničnim vlaknima.

Uzimajući u obzir cene po kojima se retke Pagani Zonde prodaju u skorije vreme, očekivana prodajna cena ovog  Revolucion modela svakako će premašiti cifru od četiri ipo miliona evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group