Padate tehnički ako ovo nemate na vozilu!

Padate tehnički ako ovo nemate na vozilu!

Stižu nove informacije o tehničkim pregledima, a od 2021. godine, mnogi će imati probleme sa svojim metalnim ljubimcima...

Zbog zaštite prirodne sredine i očuvanja naše planete, novi zakoni dovode do toga da sva vozila moraju da poštuju sve ekološke propise. Sve evropske zemlje će morati da poštuju ove zakone, a naravno i naša Zemlja će morati da primeni isti taj šablon.

Do dovedi do promena koje će uticati na mnoge naše vozače, ali i na njihova vozila. Od 2020. godine, meriće se količina izduvnih gasova i njihova emisija,što znači da automobili koji nisu ekološki čisti neće moći da se voze, a tu najčešće spadaju autombili stariji od 20 godina. To će razbesneti mnoge vozače koji će morati da se odreknu svojih vozila, jer jednostavno neće moći da ih registruju.

Još jedna problematika jeste što će se od juna 2021. godine proverovati i katalizatori na automobilima, pa vozila koja ne budu imali katalizator takođe neće moći da pređu tehnički. Stručnjaci kažu da je katalizator neophodan jer je od odgovoran za 90% pročišćavanja izduvnih gasova i da je neophodan za očuvanje naše planete.

Foto: Bankrate

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group