Oživljavanje klasika ispunjenog automobilskim akcijama

Stiven Spilberg planira da oživi klasični lik Stiva Mekvina, Frenka Bulita, u novom originalnom projektu...

Sudeći prema Variety publikaciji, slavni režiser će ponovo vratiti legendarnog policajca iz San Franciska i kultnog trilera Bulit iz 1968. godine, uz pomoć The Post i Spotlight scenariste Džoša Singera, sa kojim će startovati projekat. Dugogodišnji Spilbergov saradnik Kristi Makosko Kriger, služiće kao producent, zajedno sa Mekvinovim sinom Čedom Mekvinom i unukom Moli Mekvin, u ulogama izvršnih producenata.

Baziran na romanu Nemi svedok iz 1963. godine, Bulit je debitovao 1968. godine pod produkcijom kuće Vorner Bros, prateći istragu naslovnog junaka u slučaju ubijenog mafijaškog doušnika. Pored Mekvinovog vrhunskog performansa, ovaj film je takođe poznat i po zadivljujućim jurnjavama automobila, od kojih je svaku snimao Mekvin lično, u svom modifikovanom Ford Mustang modelu. Bulit je takođe osvojio i Oskara za nabolju montažu, dok je bio nominovan i za zvuk takođe.

Za sada, ne postoji nešto više detalja vezano za Spilbergovo originalno delo, scenario i glumačka postava nisu navedeni još uvek, tako da ćemo morati da pričekamo radi dodatnih informacija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group