Ovo je otkazani 2016 Škoda Roomster

Fotografije osveženog modela Roomster su se pojavile na interneru i otkrile automobil koji je trebao da krene u prodaju naredne godine...


 

Druga generacija Roomstera je otkazana, pošto je brend odlučio da se posveti crossover i SUV modelima, umesto VW Caddy blizanca, a ovo navodno nema veze za skandalom u koji je upala VW grupa ranije ove godine. 

Kao što se i očekivalo, model za 2016 je dobio novu rešetku, zajedno sa drugačijim svetlima. Automobil takođe ima izmenjen enterijer, više prostora u kabini i motore slične onima koji mogu da se nađu u modelu Caddy, pa i 1.0, 1.2 i 1.4 benzince, zajedno sa dizel motorima. 

Izveštaji kažu da je Škoda već napravila 100 primeraka ovog modela. Nikada se nisu našli na tržištu, pošto je kompanija odlučila da se fokusira na SUV koji će se bazirati na modelu Tiguan, sa navodnim imenom Kodiak. 

Novi SUV bi trebao da debituje na sajmu u Parizu naredne godine, u oktobru. Biće u ponudi verzije sa pet i sedam sedišta, a praviće se u fabrici Kvasiny u Českoj. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group