Ovo je najružniji Lamborghini Urus koji ste ikada videli

Moramo da se zapitamo, kako je neko uspeo da stvori tako ružan Lamborghini? Po svemu sudeći, taj neko je uzimao časove od Kanje Vesta.

Mnogi će reći da novi Lamborghini Urus SUV nije najlepša mašina koju možete posedovati sa potpisom ovog brenda. Ipak, niko ne može poreći da ovaj model i dalje u sebi sadrži dizajnerski DNK, koji je jednostavno fantastičan. Ipak, ako ga obojite ružnom nijansom mat krem boje, date mu set užasavajućih točkova, dobićete verovatno najružniji Lamborghini Urus na svetu. Neko je snimio Kanje Vesta kako potpistuje dostavu svog novog unikatnog Urusa, a mi moramo reći da je jadni automobil užasavajuć.

Ono što moramo znati je činjenica da je krem mat vinil delo Chatsworth, kalifornijskog specijaliste. Monoblok točkovi su delo Boyd Coddington Wheels, a dizajnirao ih je gospodin Vest lično. Ako mislite da je ovo dovoljno da automobil proglasimo najgorim, čekajte da vidite kabinu.

Standardni ultra luksuzni sivi enterijer modela akcentovan je električno plavim insertima. Morate biti slepi ili makar daltonista kako bi vam ovo bilo iole prihvatljivo. Ovo je čist masakr!

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group