Otac i sin dobili na poklon Lamborghini Aventador

Ko kaže da se snovi ne ostvaruju...

Bakus porodica postala je hit na interentu kada je kreirala svoj 3D štampani Lamborghini, a poznata italijanska kompanija odlučila je da im pokloni pravu stvar...

Kao što to obično biva, otac i sin su našli zajedničku zanimaciju u porodičnoj garaži i odlučili su da napave svoju verziju Lamborghinija, jer nisu mogli da priuše pravi trkački automobil. Oni su iskoristili stari Chevrolet automobil preko kojeg su namontirali 3D štampanu karoseriju koja je kopirana sa Aventador modela. Čitav proces izrade oni su snimali i njihov klip postoa je viralan i vrlo popularan.

Kompanija Lamborghini je to videla i odlučila je da Bakus porodici pokloni sasvim novi Lamborghini Aventador. Naravno, oni su bili oduševljeni kada su videli ovaj automobil i nisu mogli da veruju da imaju tako skupoceni auto u svojoj garaži, ali takođe su dodali da neće odustati od njihovog projekata i da će završiti njihovu verziju Aventadora.

„Sada imamo živu kopiju sa koje možemo kopirati detalje. Hvala Lamborghini kompaniji na neverovatnom poklonu, koji nam je ostvario naše snove“, rekao je Sterling Bakus i zajedno sa svojim sinom upalio ljutu mašinu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group