Oproštaj od Defendera

Stigao je trenutak kada treba da se oprostimo od Land Rover Defender modela, naravno uz nekoliko specijalnih edicija...

 

Land Rover je obećao ove edicije, a sada obeležavaju prestanak proizvodnje uz tri specijalna modela. 

Autobiography edicija je u suštini crni Defender sa svim dodacima i opremom, uz 2.2 motor turbo dizel koji je dobio pojačanje sa 122ks na 150ks. Cena će mu biti preko 60 000 funti u Britaniji. 

Adventure edicija dolazi sa svim off road opcijama kao što su druge gume, dodatna ojačanja... Cena će mu biti nešto niža, oko 45 000 funti. 

Ultimativni model za oproštaj od Defendera je Heritage Edicija. Obojen je Grasmere Zelenom bojom, a u kontrastu je beli krov koji podseća na prvi Land Rover iz 1948. godine, do najsitnijeg detalja. Sa dvoje vrata i tvrdim krovom podseća na najbolje dane ovog modela. I najjeftiniji je od ova tri modela, sa cenom od oko 27 000 funti. 

Da bi dodatno obeležili ovaj događaj, Land Rover je poslao 6 Defendera da nacrtaju konture Land Rovera u Red Wharf Bay mestu, gde je originalna skica prvog vozila nacrtana od strane Spencera Wilksa 1947. u pesku. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group