Opel Insignia Tourer izgleda savršeno u taksi varijanti

Više slika

Više slika

Kada posetite neku od velelepnih evropskih metropola, možete primetiti da su njihove taksi službe vezane za Mercedes – E-Class limuzine i to gotovo u 90% slučajeva...

Međutim, ovakve luksuzne varijante nisu jedina rašenja, a sada još jedan nemački proizvođač automobila može to da potvrdi. Sada i Opel želi da proširi svoju popularnost  i ističe najnoviji Insignia karavan kao idealno taksi vozilo.

Umesto da prodaje regularne linije svojih automobila i dozvoli da se vozači taksija, flote specijalnih modela i test platforme bave uvođenjem modifikacija, Opel nudi Insignia varijantu sa gotovo svim što je jednom taksisti potrebno. Svi dodaci kreirani u fabrici uključuju krovnu tablu i taksimetar ugrađen u retrovizor.

Profesionalni vozači taksija mogu izabrati između Insignia Sports Tourer ili daleko rigidnijeg Insignia Country Tourer automobila, u Taxi Selection ili Taxi Dynamic trim paketima, koji variraju u nivoima opreme, a startuju sa cenom od 22.693 evra u Nemačkoj.

Bilo kako bilo, ovde se radi o gotovo 567 litara prtljažnog prostora, koji može biti proširen na maksimalnih 1.700 kada su zadnja sedišta spuštena potpuno, što Insignia automobile čini itekako fleksibilnim i savršenim u pružanju opcija za transport putnika i njihovih svtari.

Vozači koji od svog automobila traže nešto više, ne moraju gledati dalje, jer Opel takođe nudi Zafira minivan i Vivaro kombi u punoj veličini potpuno prilagođene komercijalnom transportu takođe.

Nakon nekoliko specijalnih varijanti koje su prilagođene potrebama različitih bezbednosnih službi i hitnoj pomoći, model Insignia ponovo dobija interesantnu reinterpretaciju, koja kao ni sve prethodne, ne izlazi iz opsega delatnosti vezanih za ljude, drugim rečima, Opel je svakako marka po meri čoveka.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group