Off-road Porsche koji je spreman za apokalipsu

Više slika

Više slika

Tim kompanije Kelly-Moss prevazišao je sam sebe tokom rada na njihovom najnovijem projektu…

Oni su transformisali klasični 1984 Porsche 911 3.2 Carrera u ultimativni safari off-road model. Nazvan Willy, od strane direktora operacija ove kompanije, Endija Kilkojna, Porsche 911 je prvobitno bio u potpunosti ogoljen i ponovo konstruisan ispočetka, sa brojnim novim osobinama koje sada krase njegovo telo iz osamdesetih godina.

Tokom perioda od oko deset meseci, tim Kelly-Moss je ogolio ovaj automobil, a potom su zamenili, obnovili, rekonstruisali ili redizajnirali svaki deo nekadašnje trkačke mašine, kako bi ga pretvorili u off-road zver,

Najinteresantniji je dodatak BFGoodrich All-Terrain KO2 guma, koje automobilu omogućavaju da savlada svako okruženje u kom se nađe. Takođe, model je dobio jedinstveni krovni panel i roll kavez, spušeni balans i branike, dok je njegov krov kreiran od karbona i kevlara.

Osim toga, možemo primetiti 9eleven LED farove, LED light bar od 30 inča i mnogo toga drugog. Na kraju, morate priznati da je ovo zaista unikatni Porsche model, koji je inače trenutno dostupan za kupovinu putem aukcije, sa početnom cenom od 400.000 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group