Odlazak u McDonalds sa McLaren Sennom

Da li superautomobil može koristiti u noćnim pohodima po hranu...

Senna model je kreiran da bude ultimativni sportski automobil koji će vozaču pružiti maksimalno ubrzanje, adrenalinske šokove, ali i svu potrebnu bezbednost kako bi mogao da se vozi na javnim putevima. Najimpresivnija činjenica jeste ta da je ovo najlakši McLaren ikada i težak je samo 1198 kg. Napravljen je isključivo od karbonskih vlakana, što mu omogućava da bude lagan, ali istovremeno i vrlo čvrst i otporan.

Aerodinamika je na vrhunskom nivou i McLaren se potrudio da ovaj automobil ima što manji otpor vetra. Zbog mnogobrojnih spojlera i vazdušnih difuzora, Senna model je neverovatno stabilan i precizan u krivinama, što će se izuzetno svideti vozačima koji imaju trkački duh.

Ispod haube se nalazi snažni 4.0 litarski V8 motor sa turbopunjačem koj je povezan sa sedmostepenim automatskim menjačem i koji proizvodi skoro 800 konjskih snaga, što znači da ćete imati i više snage nego što vam je potrebna na javnim putevima.

Međutim, šta se dešava kada ovo vozilo koristimo za svakodnevne zadatke, kao što je odlazak u Drive-Thru. Vozač skupocenog auotmobila otišao je u Mek kako bi se častio ukusnom hranom, ali je primetio da zvuk motora, kao i minijaturni otvori na prozorima nisu dobri za uzimanje hrane za poneti.

U video klipu ispod videćete, koliko je Senna model dobar za ovakve zadatke.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group