Očajnički pokušaji vozača Audija da umakne policijskoj patroli

Jedan Britanac dobio je trinaest meseci zatvora nakon što je naterao policijsku patrolu u opasnu jurnjavu veoma zauzetim ulicama Kronvola...

Ovaj incident se dogodio prošlog oktobra, sa snimkom kamere sa kontrolne table koji nam predstavlja pokušaj policije da zaustavi neosigurani beli Audi A3 ili možda čak i S4, ali je vozač odbio da se zaustavi i umesto toga je doneo glupu odluku i pokušao da im umakne. Vozač nemačkog modela nagazio je gas i krenuo da razvija brzinu, upravljajući svojim automobilom kroz sam centar puta sa dve trake, pretičući druge učesnike u saobraćaju sa prosečnom stotkom.

Kako se jurnjava nastavljala, vozač nemačkog modela uleteo je u pogrešnu stranu puta i ubrzao do 160 km/h. Policajci koji su se nalazili u poteri opisali su je kao veoma rizičnu putem radija, što veoma podseća na WRC komentar, kako se osumnjičeni približavao obodima malog grada. U jednom delu, vozač Audi modela je naleteo na VW Passat automobil, koji je putovao u suprotnom pravcu, zbog čega ga je naterao da skrene sa puta u travu sa strane kako bi izbegao čeoni sudar.

Policajci su ubrzo sami zaključili da je vreme da okončaju čitavu situaciju, namerno se zakucavši u beli Audi model na jednom kružnom toku.

Vozač Audi modela, tridesetjednogodišnji Luis Roser, uhapšen je na licu mesta, a iako se izvinjavao policajcima tokom istrage, on je ipak optužen za opasnu vožnju, izbegavanje zaustavljanja i upotrebu vozila bez osiguranja. Nešto ranije ovog meseca, ovaj čovek je zvanično osuđen na zatvorsku kaznu od 13 meseci, ispraćenu zabranom upravljanja automobilom od tri godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group