Novitec Tridente

Novitec Tridente program je kompletan tuning program koji uključuje podešavanje funkcionalnih aerodinamičkih komponenti sa ugljeničnim vlaknima...

 

Srce svakog Novitec programa su performanse. Masivan razvoj snage i izvaredne performanse, zajedno sa sportskim automobilom koji je modifikovan za svakodnevnu upotrebu, su ključni faktori koji će vas uveriti da su perforamse isporučene, dizajnirane i izgrađene od strane Novitec grupe. Takođe, lagane felne i gume omogućavaju odličan kontakt sa putem. Felne i dimenzija guma su direktno povezane i ne treba dodatno prilagođavanje originalnog automobila. Inače, Novitec Tridente točkovi se prave isključivo za Maserati automobile.

Novitec tehnologija amortizacije i šasije nudi različite mogućnosti. Pored toga, inžinjeri ove kompanije misle samo o kupcima i njihovim potrebama. Nude sve od prolećnog kompleta pomoću kojeg možete da smanjite visinu vašeg vozila do podesivog sistema sa detaljnim specifikacijama i parametrima. Udobnost vožnje i performanse su na vrhu njihovog razvoja.

Oblik i dizajn ugljen aerodinamičkih komponenti su prošli opsežan test kako bi se postigao aerodinamičan oblik. U razvoju ovih komponenti, stavlja se naglasak na estetiku pojedinih delova, tako da akcenat na vizuelni dizajn drastično ne promeni osnove vozila. Pronalaženja dizajna koji ne poboljšava estetiku automobila, već i optimizuje aerodinamičke funkcije su dva cilja kompanije Novitec Tridente. Pored toga, Novitec svoje testove vrši u tunelu Instituta za istraživanje automobilske industrije.  

Vozila u Stuttgaru. U ovom posebnom objektu, ponašanje automobila se može reprodukovati na različitim brzinama. Testovi se obavljaju od strane simulirane brzine od 140 km/h. Svaki deo Novitec aerodinamičkog programa je testiran komad po komad, ali se u svakom delu povećavaju aerodinamičke performanse. 

Novitec Tridente je otkrio ispravke za sve varijante Quttroporte modela, a to uključuje i Quattroporte GTS model. Njegov 3.8l V8 motor sa duplim turbo punjačima je obično proizvodio 530 ks i 709 Nm obrtnog momenta. Međutim, Novitec Tridente je uspeo da tu snagu poveća na 605 ks i 818 Nm obrtnog momenta. Inače, ovaj automobil ubrzava od 0 do 100 km/h za 4.4 sekunde, dok je njegova maksimalna brzina 318 km/h.

A. D. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group