Novi Porsche 911 Carrera S brz kao Lamborghini


Porsche je zapretio svim ostalim superautomobilima ...

Porsche decenijama važi za jedan od najpopularnijih superautomobila na svetu. Međutim, kada je reč o ubrzanju, on jednostavno nikada nije mogao da parira superautomobilima kao što su Bugatti, Lamborghini i Ferrari. Ipak, sada je Porsche dokazao da može da kreira automobile koji mogu da poseduju neverovatne performanse i ubrzanje poput najskupljih superautomobila.

Najnoviji Porsche 911 Carrera S oduševio je sve automobilske ljubitelje kada je pokazao svoje brzinske performanse. Verovali ili ne, ovaj auto ima ubrzanje poput najnovijeg Lamborghinija, pa tako brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.7 sekundi. Kada uzmete u obzir da je ovaj auto dosta jeftiniji od Lamborghinija, onda shvatate zbog čega je toliko popularan, jer za mnogo manje para možete dobiti ekstremno brzo vozilo.

Ispod haube ovog vozila, nalazi se 3.0 litarski twin turbo motor koji proizvodi 44 konjskih snaga, što mu omogućava da razvije maksimlanu brzinu od 306 km/h.

Pogledajte video klip, pa će vam biti jasno, zbog čega se oko ovog automobila digla tolika prašina.

 

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group