Novi Phantom uživo izgleda veće od života

Više slika

Više slika

Ukoliko ste imali poteškoća da odokativno procenite koliko je masivan novi Phantom model u poređenju sa svakodnevnim automobilima, ove fotografije vam mogu pomoći da steknete perspektivu...

Ovaj primerak nedavno je primećen na ulicama Berlina, a tamošnji ljubitelji automobila nisu okevali da na licu mesta uhvate ovu lađu, kako u pokretu, tako i parkiranu odmah iza starog modela Audi A3.

Kao što možete videti, Phantom deluje veoma veliko, toliko da se možete čak zapitati zašto bi kompanija Rolls-Royce ikada morala da razmatra kreiranje terenskog automobila. Sa druge strane, sve kompanije kao što su Bentley i Lamborghini, pa čak i Aston Martin, polako ulaze u SUV segment, koji je u punom jeku i predstavlja dobar posao, bez obzira na to šta će čistunci povodom toga reći. Jedino još Ferrari i McLaren održavaju svoju distancu i ne žele da se mešaju, ali opet, nikada se ne zna.

Kako god, moramo se podsetiti da je najnoviji Phantom napajan twin-turbo V12 motorom koji stvara 571 ks i 900 Nm obrtnog momenta. Ovaj model takođe poseduje i dodatnih 130 kg komponenti zvučne izolacije, dva displeja od 12,3 inča, laserske farove, kao i dodatne varijacije različitih karakteristika i opcija prilagođavanja, koje ga definitivno čine najluksuznijim automobilom na svetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group