Novi Mustang GT završio u potoku

Ako ste vozač početnik, onda ne kupujte vozila koja imaju po nekoliko stotina konjskih snaga...

Stiže video klip koji će mnoge od vas dovesti do suza. Mustang star samo 3 dana završio je u potoku, jer je bio u rukama mladog i neiskusnog vozača. Momak koji je kupio automobil odlučio je da se pohvali pred prijateljima i da demonstrira snagu ove zveri, ali je izgubio kontrolu i sa  svojim automobilom završio u potoku koji se nalazio pored puta.

Ne samo što je prednji deo automobila totalno slupan, već je i voda uspela da uđe u njegov enterijer i da ga tako dodatno uništi.

Ovaj automobil u sebi sadrži masivni i snažni 5.0 litarski V8 motor koji razvija skoro 500 KS, pa vozač bukvalno nije znao šta ga je snašlo. On kaže da je auto počeo nekontrolisano da se pomera kada je on sstisnuo gas i da je ubrzo zatim završio van puta.

Popravka ovog vozila verovatno će biti papreno skupa, a vlasnik Mustanga verovatno će se sada odlučiti za neki mirniji i slabiji model.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group