Novi Batmobile

Nakon što je uhvaćen delimično tokom snimanja u Torontu, u scenama filma Suicide Squad, novo vozilo iz Batman v Superman je predstavljeno javnosti prvi put na Licensing Expo sajmu u Las Vegasu...

 


Warner Bros nam je dao detaljni pregled novog Batmobila, uključujući i enterijer koji dolazi sa gomilom ekrana, ručica i dugmića, na kojima piše Active Defense System", "Aerial Scan", "Arming Sequence", "Launch Indicator" i slično.

To nije, jer je studio podelio i tehničke detalje o Batmobilu prema kojim je dugačak nešto preko 6 metara, a težak je skoro kao Afrički slon, ili dva Cadillac CTS-a, sa svojh 3175kg, ali i dalje uspeva da postigne maksimalnu brzinu od 330km/h, naravno u teoriji. 

Ispod možete da vidite fotografije i specifikacije, ali pre toga, da vas podsetimo da je Batman V Superman : Dawn of Justice film koji dolazi u bioskope u martu 2016. godine, a glavni glumci su Henry Cavill kao Superman, Ben Afleck kao Batman, Gal Gadot kao Wonder Woman, Jesse Eisenber kao Lex Luthor, Jeremy Irons kao Alfred i Jason Mamoa kao Aquaman. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group