Novi Audi TT dobija jači agregat

Više slika

Više slika

2020 verzija novog Audija TT dobiće motor od 2.5 litara koji će vozačima pružiti odlične performanse...

Unapređena verzija novog TT modela uskoro treba da izađe, a Audi je sada otkrio da će ovo novo vozilo posedovati i novi 2.5 litarski agregat koji će razvijati 400 konjskih snaga. Za automobil koji je relativno malih dimenzija i male kilaže, to je ozbiljna snaga, što znači da će ovaj mali kabriolet biti munjevito brz.

Audi TT 2020 će brzinu od 0 do 100 km/h postizati za 3.7 sekundi što je fenomenalna brzina, dok će maksimalna brzina biti ograničena na 280km/h. Ovo znači da će maleni Audi moći da parira i najbržim superautomobilima, što dalje znači da će on biti sigurno jedan od najpopularnijih vozila ove godine.

Početna cena ovog automobila biće €67,700, ali u zavisnosti od opreme i paketa, njegova cena može rasti i do €70,500. Ipak, kada se uporedi sa automobilima koji imaju gotovo slične performasne, a koji su i po nekoliko puta skuplji, onda se kupovina malenog TT-a čini kao najlogičniji izbor.

Pogledajte geleriju ako želite da vidite kako će ovaj automobil izgledati:

Foto: Carscoops

V.P.  

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group