Nova Fiat Linea stiže 2015.

Fiatov turski partner Tofas je objavio nekoliko detalja o sledećoj generaciji Fiatove tzv. budget limuzine, odnosno modela Linea.



U svom službenom saopštenju Tofas je potvrdio da će se nova generacija takođe proizvoditi u njihovim pogonima u Bursi, i da će proizvodnja početi u drugoj polovini 2015. 

Takođe, Turci su naveli da će za potrebe nove generacije u fabriku uložiti oko 400 miliona Eura da bi povećali godišnju proizvodnju na oko 600.000 jedinica do 2023. 

O samom automobilu nema konkretnih informacija, osim da će pokušati da maksimalno optimizuju troškovi proizvodnje da bi cena bila što povoljnija u poređenju sa konkurencijom. Takođe, Linea bi i u budućnosti trebala biti konzervativnijeg dizajna sa solidnim odnosom između opreme i motorizacije sa jedne i cene sa druge. Inače, ponudu motora bi trebali da čine manji benzinski i diesel motori i svi verovatno potpomognuti turbopunjačima, snage do 120 KS.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group