Nissan Altima udaren kamionom zbog naglog kočenja i izbegavanja psa

Snimak kamere sa kontrolne table jednog učesnika u saobraćaju, uhvatio je momenat kada se u zadnji deo Nissan Altima modela zakucao kamion...

Video je snimljen iz drugog kamiona koji je putovao desnom stranom i na početku možemo videti kako se sa leve strane na sredini između dve deonice jedan pas priprema da pretrči na drugu stranu ulice i dođe na travnati deo pokraj puta. Srebrna Altima zatim ulazi u kadar putujući brzom trakom dok životinja sada već može biti viđena kako se zaleće ka njemu, nakon čega vozač naglo staje na kočnicu. Na sreću psa, ali na nesreću vozača putničkog vozila, kamion je išao odmah iza njega velikom brzinom u preticanju i zakucao se u zadnji deo njegovog Nissan modela.

Silina udara poslala je Nissan van puta na travnato ostrvo, dok možemo videti vozača kamiona kako se zaustavlja nešto niže na putu. Istovremeno, vlasnik psa može biti viđen kako trči za njim u drugom pracu sa iste strane puta.

Ovakve okolnosti nikada nisu prijatne, ali po svemu sudeći vozač kamiona je odgovoran za udaranje Altima modela u zadnji deo. Očigledno je da niko ne bi mogao očekivati ovako naglo kočenje automobila, koji se gotovo zaustavio u mestu, ali to ne predstavlja nikakvo opravdanje jer vozači uvek moraju ostati budni i spremni na sve, što uključuje i nagla kočenja vozila ispred iz bilo kog razloga, koja se u 80% slučajeva pri većim brzinama završavaju na isti ovaj način. Bilo kako bilo, ostaju nade da su svi učesnici ovog sudara dobro i da nisu povređeni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group