Neverovatno parkiranje Volkswagen Passat modela na stubiću

Jedan vozač stare B4 generacije VW Passat modela uspeo je da svoje vozilo na najčudniji mogući način nabode na stubić pored parkinga...

Iako lokalne vlasti nisu otkrile na koji je način tačno automobil završio u ovom bizarnom položaju, možemo slobodno pretpostaviti da vozač nije video stubić kada se kretao parkingom tokom večeri. Oštećenja na prednjoj strani naglašavaju da je ovaj VW model završio na stubu sa vozačeve strane i da je nosem udario na njemu, pri čemu je jedan far polomljen zajedno sa maglenkom, dok su oštećenja vidljiva na braniku i haubi takođe.  

Moguće je primetiti da je žuti stubić nagnut u blagom uglu, što je jedna od najčudnijih stvari u čitavom incidentu. Snaga kojom je Passat udario možda je bila dovoljna kako bi stubić postavila u ovaj položaj ili je on tako stajao ranije i ponašao se kao rampa gurajući automobil na njegovo konačno mesto. Šta god da je bio slučaj ovde, ovo je jedan veoma jak stub i sama činjenica da se nije savio do zemlje predstavlja nešto što se ne viđa svakoga dana.

Nije potpuno razjašnjeno ni kako je Passat sklonjen sa njegove nesigurne pozicije. Međutim, ukoliko je on kojim slučajem vučen ili guran sa stuba, onda postoje velike šanse da je pretrpeo oštećenja na vešanju nakon ponovnog vraćanja leve strane na asfalt.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group