Neverovatno nesrećne okolnosti italijanskog egzotika

Više slika

Više slika

Lamborghini Huracan Spyder oštećen je nakon što se podvukao ispod parkiranog Honda Civic modela na jednom parkingu u Čikagu...

Kako lokalni mediji ističu, Huracan je udaren sa zadnje strane, a umesto da ukoči, vozač italijanskog superautomobila slučajno je zakucao pedalu gasa, poslavši svoj skupoceni model ispod Civic Honda automobila ispred sebe. Ovo je bio veoma tužan prizor, bez ikakve sumnje.

Huracan Spyder je opremljen mat crnim i crvenim kombinacijama na karoseriji i kotrljao se na kompletu metalik crnih točkova, preko crvenih kočionih klešta. Ovaj automobil definitivno izgleda više nego dobro. Na nesreću, kada jednom vidimo sliku na kojoj plavi Civic leži na frhu vetrobranskog stakla, ova slika savršenstva italijanskog modela odmah pada u vodu.

Veoma je teško zaključiti ukupnu štetu načinjenu na enterijeru italijanskog egzotika, posebno sudeći prema ovo malo slika do kojih smo došli, ali od onoga što možemo videti, prednji branik suvozačeve strane potpuno je otkinut i podvučen ispod, što samo znači da će morati kompletno da se menja. Pored toga, jasna su oštećenja i na haubi, dok je čak i vozačeva strana šoferšajbne potpuno uništena.

Razgovarajući sa medijima, vozač Lamborghini Huracan modela nije delovao preterano potrešen celokupnom situacijom, jednostavno izjavljujući da prvo što je pomislio kada se udes dogodio, jeste kako bi trebalo da izađe iz vozila jer je primetio da curi gorivo. Ovaj čovek takođe tvrdi da je njegova mašina potpuno uništena i da će on i njegova lepša polovina ići u kupovinu kako bi pronašli najbolju moguću zamenu za njega.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group