Neverovatni BMW 323I kao zamrznut u vremenu

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam jedan BMW E30  model sa veoma niskom kilometražom na odometru i u stanju koje deluje kao da se nalazi zarobljen u vremenu, ali pre svega, moramo napomenuti da automobil izgleda savršeno...

Ovaj BMW E30 je održavan, veoma privlačan klasik, sa hordama ljubitelja, a kao što možemo videti u ovom slučaju, salonsko stanje ovog posebnog modela deluje besprekorno i izazvaće pravi haos u glavama i džepovima kolekcionara.

Ovo je 323i kupe varijanta modela iz 1985. sa evropskim specifikacijama, model je smešten u Belgiji i na neki veoma čudan način uspeo je da pokrije svega 260 km u poslednjih 37 godina. Snaga automobila dolazi iz seštocilindričnog ravnog motora zapremine 2,3 litara i iznosi 150 ks. Ova mašina uparena je sa petostepenim manualnim menjačem koji u fabričkom obliku dolazi sa diferencijalom ograničenog proklizavanja.

Sve na ovom automobilu, od prvog, do poslednjeg šrafa, izgleda kao novo - od karoserije, do hromiranih komponenti, ali i točkova, do neverovatnog enterijera sa njegovim predivnim Recaro crvenim sedištima takođe, što zajedno samo donosi još veće interesovanje od strane obožavalaca ove linije širom sveta.

Ništa na ovom svetu ne urla BMW, kao ovaj crveni lepotan koji je istovremeno u milimetar od fabričkog stanja, tako da ni njegova potencijalno ogromna cena od nešto manje od sto hiljada evra nikako ne predstavlja iznenađenje. Međutim, ni jedna suma neće doneti previše dvoumljenja oko toga da li je ovaj model potrebno kupiti, u slučaju svakog kolekcionara dubljeg džepa doduše, dok ne postoji nikakva sumnja da automobil koji vidite vredi svaku paru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group