Neoprezni klinci zakucali Tesla Model Y u zid skladišta

Tamnoplavi Tesla Model Y je uništen nakon što ga je njegov vozač zakucao u zid skladišta pri velikoj brzini...

Video podeljen na YouTube kanalu predstavlja nam grupu mladih ljudi koji voze Model Y automobil u industrijskoj zoni. Nedugo pre udesa moguće je videti jednog od dvojice momaka koji su bili u crvenim majicama, kako seda za volan ovog automobila, okreće ga i kreće da hvata zalet ka nizu neravnina na asfaltiranom delu skladišta.

Model Y u jednom trenutku deluje kao da ide preko stotke, pre nego što je njegov vozač krenuo da stiska kočnicu. Međutim, on nije bio u mogućnosti da uspori sa svojim električnim vozilom, kao metak preletevši T raskrsnicu, zakucavajući se u konstrukciju skladišta pokraj puta, probijajući njegov stakleni zid, zaustavivši se u njegovim paletama.

Kada je ostatak ekipe stigao do svog prijatelja, on je izjavio da automobil nije hteo da uspori. Prijatelji su uskoro uspeli da stignu do Tesla automobila, kako bi ga zatekli zakucanog prednjim delom unutar skladišta. Na svu sreću, prilikom udesa niko nije povređen, uključujući i radnike koji mogu biti viđeni u pozadini.

Za sada uopšte nije jasno da li je neko od ovih mladih momaka vlasnik ovog vozila, možda je trebalo to da bude, ali bez greške možemo potvrditi da se na ovom automobilu vide tablice ovlašćenog predstavništva, što samo znači da se ovde možda radilo o probnoj vožnji. Postavljanje ovakvog snimka na YouTube definitivno nije najbolja ideja, jer su momci iza Full Throttle TV kanala takođe to uradili putem svog naloga i doživeli da im pomoću komentar sekcije policijski organi zvanično upute zahtev za predavanje originalnog snimka, što su oni odmah i uradili.

Svi koji su učestvovali u ovoj gluposti, definitivno mogu zahvaliti Bogu što se sve ovako završilo, posebno ukoliko uzmemo u obzir da je automobil proleteo kroz raskrsnicu i veoma je lako mogao završiti u strani nekog automobila i naneti daleko veću i ozbiljniju štetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group