Neobičan slučaj desetine Tesla modela na parkingu u Los Anđelesu

Više slika

Više slika

Desetine Model 3, Model S i Model X automobila kompanije Tesla, otkriveni su nedavno na jednom parkingu u Južnoj Kaliforniji.

Različiti čitaoci reporteri i ljubitljelji automobila posetili su ovo mesto kako bi videli nesvakidašnju sliku i modele koji skupljaju plrašinu umesto da budu isporučeni kupcima.

Uskoro su se u celokupnu priču uključili i mediji koji su potvrdili da je najmanje 26 modela treće generacije parkirano na ovoj lokaciji, a neki od njih su relativno blizu tako da su omogućili izvanredan pogled na svoje enterijere opremljene sa Quality Assurance ček listom koja otrkiva da poseduju određene defekte. Dodatno, tu je i nekoliko Model S i Model X automobila koji takođe nisu prošli svaku inspekciju i poseduju sve prateće dokumente okačene na unutrašnjoj strani šoferšajbne.

Nametnuta su mnoga pitanja u stilu, da li je kompanija Tesla ovde parkirala defektna vozila, ali, iako ni sad nisu odbačena, ipak ostavljaju dovoljno prostora mogućnosti.

Sa druge strane, Elcetrek, kompanija čiji su zaposleni vlasnici Tesla modela, pružila je dodatne informacije koje se odnose na mogućnost da je američki brend jednostavno obezbedio krov nad glavom svojim modelima kako bi ih dalje plasirao kupcima, obezbedivši svojim test vozačima određene jedinice, ali i dodatnu pažnju medija. Ovo deluje prilično neverovatno, jer je prvenstveno neodgovorno ponuditi test vozačima vozila koja poseduju bilo kakve probleme.

Nekoliko poslednjih meseci nije bilo lako za kompaniju Tesla, iako je ovaj proizvođač isporučio nekoliko Model 3  automobila svojim zaposlenima u julu, predpremijerno predstavljajući proizvodnu varijantu ulaznog nivoa električnog sedan vozila, koji bi tek trebalo da bude tržišno plasiran, a to se ne očekuje do sledeće godine.

Štaviše, Tesla je imao problema sa kontrolom kvaliteta u prošlosti, a njih je posedovala i Model S linija, koja je razvijena sa feleričnim prednjim A stubom, kao i Model X sa "falkon" vratima. Dodatno, ovaj proizvođač automobila upuštao se u uključivanje nedovršenih i nedokazanih tehnologija, kao što je Autopilot.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group