Nema hrabrih za restauraciju modela Diablo SE30

Više slika

Više slika

Proizveden u ograničenoj seriji od samo 150 jedinica, kao mnogo surovija verzija modela Diablo, SE30 predstavlja jedan od najboljih automobila svog vremena...

Primerci u savršenom stanju mogu dostići cene između 300 i 400.000 dolara, ali ovaj posebni model se trenutno nalazi listovan na eBay-u i može biti kupljen za "samo" 100.000 evra.

Da, modeli u savršenom stanju idu po tim ciframa, ali ovaj prodavac, koji je automobil kupio pre deset godina od princa Ujedinjenih Arapskih emirata, opisuje svoj četvorotočkaš kao "prnađen u ambaru". Sada ova niska cena automobila navodi na pitanje, ali i slike govore same za sebe dovoljno. Za sumu koja nekima može delovati kao veoma prihvatljiva, posebno ljubiteljima ovog modela i kolekcionarima, prodavac je voljan da dozvoli da njegov rashodovani ljubimac promeni vlasnika, zajedno sa delovima koji dolaze uz njega, ali i šemom za sastavljanje uključenom u paketu.

Ovo na kraju može ispasti veoma lepa investicija u slučaju da sve ide kako je planirano, ali retko ko ima hrabrosti da uloži toliku količinu novca u ovaj model Diablo, uzimajući u obzir njegovo stanje, i pokuša da ga vrati u život kako bi ga prodao po dvostrukoj cifri.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group