Nakon sudara prevrnuti šleper napravio dildogedon na američkom autoputu

Jedan šleper u Americi, za sada iz nepoznatih razloga, ostavio je jedan prometni put zatrpanim seksualnim igračkama koje su se rasule svuda nakon njegovog prevrtanja...

Na svu sreću niko nije povređen tokom ovog incidenta, koji se dogodio 14.09. na jednoj deonici autoputa u blizini Oklahoma Sitija. Međutim, vozač je definitivno bio prilično posramljen kada je njegov kamion prosuo ogromne količine dildoa i lubrikanata svuda po putu.

U jednom segmentu vesti, helikopter lokalne televizijske stanice uhvatio je uvećane kadrove čitave scene, sa pilotom, Džimom Gardnerom, koga su gledaoci mogli da čuju kako govori: „Na putu se prevrnuo šleper i izgubio sav svoj tovar ovde“. On je kasnije krenuo da opisuje sudar koji je prethodio prevrtanju i naveo da je on uključivao i jedan kamion sandučar, kasnije odšlepan sa lica mesta.

U to vreme, deonica puta gde se šleper prevrnuo potpuno je zatvorena od strane vlasti, koje su krenule da regulišu čitavu situaciju. Kada se razgovor voditelja i izveštavača sa terena okrenuo teretu ovog šlepera, Džim je izjavio: „Ovde ima dosta stvari koje je potrebno očistiti“, pre nego što je voditelj iz studija upitao: „Džime da li možeš reći šta je kamion prevozio, šta je sve to rasuto na putu?“.

Kamera je zatim prešla na gro plan i uhvatila velike stvari na putu i nakon duže, neprijatne pauze, pilot je izjavio: „Ne zapravo, možda vi možete reći. Ja ne mogu odavde“. Gledaoci koji su ovo posmatrali iz svojih domova itekako su znali o čemu se radi, jer su uvećani snimci prikazali desetine flašica lubrikanata i kutije sa seksualnim igračkama.

Podelivši klip na Twitter platformi, The Lost Ogle nalog, koji pokriva događaje u Oklahoma Sitiju, postavio je opis: „Uh... deluje kao da je ovaj prevrnuti šleper prosuo tonu dildoa i lubrikanata po I-40 autoputu! Sjajan kamermanski rad @news9!".

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group