Najveći ženski ljubitelj McLarena na svetu

Ova žena poseduje jednu od  najvećih McLaren kolekcija na svetu

Ljubitelj automobila, Keti Kargil, nije vaš prosečni kolekcionar egzotičnih automobila.

Dok većina kolekcionara koje vidite na društvenim medijima živi u sjajnim gradovima poput Los Anđelesa, Majamija i Njujorka, Keti više voli sporiji tempo Kolorada gde ima impresivnu kolekciju koja uključuje dva modela McLaren 570S, Azores Orange 720S i sveže isporučen McLaren Senna model. Britanski proizvođač automobila nedavno je posetio njenu garažu i zapanjujuće imanje.

Ova žena poseduje jednu od najboljih i najvrednijih kolekcija McLarenovih vozila, a najveća zvezda njene kolekcije je upravo novi Senna model.

Ketin Senna model okupan je kožom od ugljeničnih vlakana i poseduje fenomenalne žute akcente. To sigurno nije tip automobila koji bi se obično kretao kroz mali grad u Koloradu, ali Keti tvrdi da su se ljudi navikli na nju i njene gromoglasne automobile.

Kada se Senna ne vozi kroz čudne planinske puteve i kanjone on sedi u posebno dizajniranoj garaži koja je ispunjena jedinstvenim memorabilijama koje su posvećene McLaren vozilima. „Morate svoje automobile intimno upoznati da biste ih cenili“, kaže Keti i tvrdi da ona sa svakim svojim vozilom ima posebnu vezu.

„Apsolutno volim svoja vozila i suvenire koje imam. Znala sam da želim posebno mesto za ove automobile. Kada ste za volanom tog vozila [Senna] i doživljavate spektakularne prizore,to je kao da se vozite u razglednici, osećate automobil ispod sebe, osećate put, vidite prelepe pejzaže i jednostavno ne možete da verujete koliko ste srećni."

Pogledajte kako izgleda ova kolekcija:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group