Najređi Aston Martin koji možete kupiti

Više slika

Više slika

Kako se ispostavilo, najređi Aston Martin model je Vanquish Volante baziran na gliseru...

Na prvi pogled, ovaj zavodljivi Aston Martin deluje kao obična varijanta Vanquish Volante modela. Činjenica da je ovaj model najređi koji se trenutno može kupiti, ređi čak i od F1 inspirisane Vakyrie, može vas iznenaditi. Ali, ipak, ovaj Vanquish Volante je unikat, za razliku od Valkyrie koja će biti proizvedena u 150 primeraka. Nazvan Vanquish Volante AM37, ovaj specijalni automobil delo je Q Bespoke odseka Aston Martin brenda.

Ako se pitate kako je dobio svoje ime, odgovor je prilično jednostavan – on je kreiran kao proslava lansiranja AM37 glisera, dizajniranog u partnerstvu sa Quintessence Yachts kompanijom. Kao takav, ovaj model ispunjen je brojnim besprekornim detaljima u čast glisera.

Njegov eksterijer dobio je Concours Blue boju, koja je akcentovana enterijerom od kože u beloj i boji lešnika. Takođe, kabina je dekorisana kožnim tepisima i patosnicama, dok je prednji deo maske dobio detalje od sjajnog ružinog drveta. Beli emajl krasi brojne detalje, a tu je i odgovarajući unikatni komplet prtljaga.

Ispod haube, ovaj model sadrži isti 5.9 litarski V12 motor kao i standarni Vanquish Volante, koji proizvodi 568 KS, i od nula do sto stiže za 4.1 sekundu. Sada, ovaj model je dostupan za kupovinu, po ceni od 300.000 dolara, što je za 36.000 dolara više od standardnog modela. Gliser koji je inspirisao njegovu kreaciju košta 1.2 miliona dolara. Čisto da znate.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group