Najprodavanije i najpopularnije linije automobila u Evropi

Autoindustrija još uvek pokušava da se oporavi od prošle godine, ali udarac koji je pretrpela još uvek joj zvoni u ušima...

Čak i početkom ove godine, registracija novih putničkih vozila bila je 24% manja u poređenju sa istim periodom prošle, sudeći prema European Automobile Manufacturers Association podacima.

Gotovo sva evropska automobilska tržišta pretrpela su gubitke duplih cifara prošlog meseca, uključujući i tri najveća igrača, Španiju sa -51,5%, Nemačku sa -31,1% i Italiju koja beleži pad od -14%. Jedino je Švedska uspela da poveća svoje registracije iz godine u godinu.

Međutim, uprkos generalnom trendu smanjene prodaje, određeni brendovi i automobili održavaju svoju popularnost, sa pojedinim modelima koji dupliraju svoje segmente tržišta u istom periodu. Predstavljamo vam najprodavanije i najpopularnije modele u Evropi koji prema istraživanjima analitičke fime Jato Dynamic svojim kompanijama omogućuju tračak nade i dokaz da bar u nekom sektoru poslovnja poseduju plus.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group