Najpoznatija plavuša zamalo slupala Bugatti vredan 4,25 miliona

Da li ste spremni da dopustite nekome da vozi vaš automobil ili se osećate kao da gubite kontrolu u tim momentima?

Bilo da vozite neki prosečan model ili skupocenu mašinu, svesni ste neverovatnog pritiska ukoliko pripadate ovoj drugoj grupi ljudi. Bilo kako bilo, brojni vlasnici egzotičnih superautomobila neretko pozivaju influensere da se provozaju u njihovim cenjenim mašinama.

Supercar Blondie je verovatno najpoznatija od njih, koja vrlo često dobija priliku da se provoza u unikatnim remek delima na četiri točka, objavljujući atraktivne video snimke na svom YouTube kanalu. Relativno skroo, uspela je da poseti mogula u svetu nekretnina i kolekcionara luksuznih automobila, Menija Košbina, gde je dobila priliku da prozova njegov bespoke Bugatti Chiron Hermes Edition, što se zamalo završilo veoma, veoma loše.

Meni Košbin je takođe i sam popularan YouTuber, koji je objavio video na svom kanalu, nazvan “Supercar Blondie zamalo slupala moj Hermes Bugatti Chiron!”. I dok video počinje turom njegove garaže gde se Blondie divi njegovim najređim automobilima, među kojima se nalazi i McLaren Speedtail. Potom, influenserka i Meni kreću u vožnju Hermes Chironom, sa Menijem za volanom. Malo nakon toga, Meni je najavio da će dozvoliti Aleks Hirši, odnosno Supercar Blondie da provoza automobil, a neposredno pre nego što je sela za volan, komentarisala je njegovu neverovatnu snagu. Nakon toga, stvari su krenule lošim tokom, kada je zamalo udarila u crni SUV dok je pravila polukružno skretanje.

Iz videa ne možemo zaključiti da li je Aleks zaista kriva što SUV vozač nije primetio hiperautomobil, ali bilo kako bilo, sudar je za dlaku izbegnut. Bespoke Chiron je preživeo još jedan dan. Kreiran u saradnji sa slavnom modnom kućom, a tri godine su bile potrebne za njegovu proizvodnju. Automobil je finiširan specijalnom belom bojom spolja, dok je dobio i odgovarajući enterijer, sa kontrastnim tapacirungom putničkog sedišta. Pitamo se da li će Meni ikada više dozvoliti drugoj osobi da vozi njegov automobil…

 N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group