Najpouzdaniji automobili u ovoj godini

Svako ko ovih dana želi da kupi neko od najpouzdanijih vozila na svetskom tržištu, onda verovatno bira neki od modela sa naše zvanične liste...

Nedavni godišnji izveštaji kupaca vezani za najpouzdanije modele koji tokom ove godine, predstavljaju savršene smernice vezane za to koje je automobile najbolje zaobići, ali takođe i koji su od njih uvek vredni razmatranja. Prikupljajući podatke od oko 640.000 vozila, renomirani stručnjaci sastvili su grupu od 10 najpouzdanijih automobila za ovu godinu.

Ono što je najinteresantnije, jeste da je kompanija Toyota, zajedno sa svojim podbrendom Lexus, uspela da dominira, rezultirajući sa neverovatnih sedam modela koji su završili u prvih deset pozicija najpouzdanijih automobila na svetu.

Takođe ćete primetiti da su devet od deset automobila, zapravo stari modeli koji se približavaju kraju svog životnog ciklusa, što samo znači da su sve moguće karakteristike kvaliteta ugrađene u njih od samog pojavljivanja.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group