Najlakši način da se PARALELNO uparkirate

Paralelno parkiranje je definitivno jedna od najtežih stvari kada je u pitanju vožnja automobila. Ovakvo parkiranje zahteva odličnu kontorlu nad vozilom i sjajno poznavanje oblika automobila. Ipak, i najvećim majstorima je teško da se parkiraju u gusto naseljenim gradovima kakav je Beograd.

Iako dosta novih vozila danas dolaze sa novom tehnologojom i parking pomagalima, veliki broj ljudi još uvek ima poteškoća sa paralelnim parkiranjem. Mi smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo 3 laka koraka uz pomoć kojih ćete se svaki put savršeno parkirati.

Korak br. 1 – Pozicionirajte vaše vozilo pored prvog automobila, tako da vaš gepek bude u ravni sa gepek gepekom prvog vozila. Namotajte volan u desnu stranu i lagano krenite da ulazite u parking mesto.

Korak br.2 – Uvlačite vozilo u parking sve dok u levom retrovizoru ne ugledate vozilo koje je parkirano iza vas (čitavo vozilo mora da se vidi u retrovizoru). Kada vozilo ugledate, krenite da ispravljate točkove dok ne budu ravni i nastavite da se krećete lagano unazad pravom linijom.

Korak br. 3 – Pogeldajte u desni retrovizor i kada on prekrije levo štop svetlo vozila koje se nalazi ispred vas, tada namotajte volan u levu stranu i vozilo će početi da staje na parking mesto.

Sve što dalje treba da uradite jeste da pratite ivičnjak u desnom retrovizoru i da se paraleno parkirate, kao i da centirate vaše vozilo na središtu parking mesta.

Ispod ćemo vam ostaviti video klip koji će vam ovo slikovito demonstrirati, pa se nadamo da ćete posle ovoga postati pravi majstor paralelnog parkiranja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group