Najlakši način da odletite zamrznute prozore

Pomoću ovog trika ćete odlediti prozore automobila za nekoliko sekundi...

Kada na snagu stupi hladno vreme sa temperaturama ispod nule, onda sve vozače čekaju muke i problemi. Osim uklanjanja naslaga snega sa autombila, zaleđeni prozori su verovatno najveći problem sa kojima se vozači susreću. Iako se led brzo topi kada se auto zagreje, čekanje radne temperature može da bude dosadno. Naravno, led sa stakla se može skinuti različitim grebalicama, ali i to zna da bude mučan i dosadan posao koji dugo traje.

Zato ćemo vam pokazati kako da napravite rastvor koji će odmrznuti vaše prozore u roku od nekoliko sekundi. Ključ leži u alkoholu. Kupite alkohol, a zatim napravite rastvor alkohlola i vode u promeru 2:1.

Taj rastvor sipajte u flašu sa prskaljkom i stavite u gepek vašeg auotmobila. Tako ćete uvek sa sobom imati tečnost za odmrzavanje koje će učiniti čuda. Ovim možete naprskati i brave, ali i vaše farove i štop svetla, kako biste maksimlano uklonili led sa vozila.

Pogledajte klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group