Najbolji od najboljih za 2016 - godinu

Više slika

Više slika

Svake godine timovi auto - moto eksperata testiraju i proučavaju gotovo svaki automobil koji se prodaje širom sveta...

Od svih tih vozila, odabrana nekolicina se izdvaja od ostatka, i pridružuje željenoj grupi automobila koji se nalaze na posebnim listama.

Kako bi postao prvi izbor, automobil mora da prođe elitni test na stazi, nudi prosečnu ili bolju pouzdanost, efektivne performanse u smislu industrijskih test sudara, i konačno, zavredi visoko poštovanje vlasnika, koje se takođe boduje u konačnim rezultatima.

Ovogodišnji izbor pokriva široku paletu modela koji variraju od malih roadster vozila do velikih kamioneta.

Od ukupno 10 automobila njih 7 duguje poreklo japanskim brendovima, dva američkim, dok jedan model dolazi iz Koreje. Predstavljamo 10 najboljih modela svetskih brendova za ovu godinu.

Toyota Camry

Testirana cena: 24,089 - 32,603$

Toyota Camry je već duže vreme jedan od najpopularnih i najpouzdanijih modela porodične limuzine, posebno na američkom tržištu. Poslednja generacija nije ništa drugačija.

"Solidna Camry donosi godine izvanredne pouzdanosti, koja kada se kombinuje sa impresivnim testovima sudara, čini gotovo savršen sedan", glasi izveštaj korisnika.

Honda

Testirana cena: 19,025$

Iako publikacija kritikuje model Fit zbog njegove izrazite buke na putu i grube vožnje, izveštaj korisnika glasi da ovaj sabkompakt poseduje veliku ekonomičnost po pitanju potrošnje, lako upravljanje i predivan prostor enterijera, koji je zaista impresivan.

Subaru

Testirana cena: 21,345 - 22,345$

Subaru Impreza se ponovo vratila na izveštaje korisnika, ali i na listu najboljih među najboljima. Ono što se ljudima najviše sviđa kod ovog modela jesu njegova pokretljivost, upravljanje, prostor enterijera, intuitivne kontrole, tehnologija zaštite, sjajni rezultati testova sudara, njegov pogon na sva četiri točka i veličina tovarnog prostora u verziji sa prtljažnikom.

Lexus RX

Testirana cena: 51,630 - 57,565$

Lexus RX je protekle dve decenije vrhovni vladar luksuznih sportskih segmenata srednje klase i ovoj dominaciji se nikako ne nazira kraj. Izveštaj korisnika ističe Lexus zbog njegove tihe i udobne kabine, efikasane snage motora, glatke vožnje i ukusno dizajniranog enterijera i finiša.

Mazda

Testirana cena: 29,905$

Mazda MX-5 Miata je najprodavaniji roadster svih vremena. Dok sve četiri generacije ovog modela predstavljaju vrhunac automobilizma, sadašnja verzija je takođe izvanredno prošla.

"MX-5 Miata kombinuje lagano, precizno upravljanje sa hrskavim manualnim menjačem i besnim motorom veoma zavidnih performansi, koje kreiraju perfektan automobil za entuzijastičnog vozača i vikend trkača", navodi se u zvaničnim izveštajima.

Subaru

Testirana cena: 27,145$

Subaru Forester se takođe vratio na listu, ali kao drugi predstavnik istog proizvođača. Mali krosover sportak je cenjen zbog stabilnog 4x4 sistema, prostranog enterijera, komotne vožnje i odlične vozačke dinamike.

Kia

Testirana cena: 37,915$

Kia Sorrento je zvezda trka na tržištu sportskih automobila srednje veličine. Iako je vrlo često u senci svojih ustaljenih konkurenata, koreanski model ne prestaje da očarava svojim sposobnostima da unese prostor srednje veličine u poprilično malo pakovanje.

Toyota Sienna

Testirana cena: 35,810 - 38,201$

Toyota Sienna je bila jedan od lidera u segmentu mini kombija još od njenog pojavljivanja 1998.godine. Ona se našla na ovoj listi, između ostalog i zbog impresija koje je kreirao njen multifunkcionalni enterijer, vožnja "na magičnom ćilimu", energičan agregat i mesto za osmoro putnika.

Ford

Testirana cena: 45,750 - 46,755$

Izveštaji pokazuju da korisnici cene Ford F-150 zbog njegove lagane aluminijumske konstrukcije, čiji je rezultat veoma mala potrošnja i poboljšanje performansi linijskog motora. Šta više, publikacija je veoma impresionirana prostranom i veoma tihom karoserijom ovog modela, kao i novim Sync3 informativnim i zabavnim sistemom, dok vlasnici ističu kao dodatak svemu, i njegovu veliku pouzdanost u klasi.

Chevrolet

Testirana cena: 39,110$

Chevrolet Impala je model koji se od prošle godine zadržao na ovoj listi, dok je ovaj impresivni Chevy tu gde jeste iz mnogo opravdanih razloga.

"Impala je dinamična i pouzdana i kombinujući udobnu vožnju sa odgovornim upravljanjem, pobeđuje elitne luksuzne limuzine u njihovoj igri", Izjavili su oduševljeni korisnici ovog modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group