Najbolji način za usisavanje automobila

Najbolji način za usisavanje automobila

Sigurno vam se hiljadu puta desilo da ne možete da usisate prljavštinu koja se zakači za tepih vašeg automobila...

Najviše prljavštine u automobilu skuplja se na patosu i patosnicama. Pošto se prave od materijala koji ima dlakastu teksturu, trunke prljavštine znaju da se zarobe i da predstavljaju pravu noćnu moru za čišćenje. Čak ni najjači usisivači nekada ne mogu da izvuku prljavštinu iz tepiha i tada vozači počinju da muče pravu muku.

Međutim, postoji jednostavni način koji će vam omogućiti da perfektno usisate autombil. Sve što treba da imate jeste jedna tvrđa četka kojom ćete osloboditi zarobljenu prljavštinu iz tepiha i patosnica. Četka treba da bude grublja i široka, kako bi vam omogućila da brzo i efektivno očistite auto.

Postoje i specijalne gumirane četke koje sa lakoćom oslobađaju prljavštinu i koju možete kupiti u bolje snabdevenim auto radnjama. Ako takvu četku nemate, može vam poslužiti i stara četka za kosu ili tvrdi češalj, kao i četke za ribanje. Takođe možete koristiti i furminatore koji se koriste za četkanje životinja, jer oni uspešno izvlače ostatke prljavtšine na površinu.

Kada isčetkate podove i patosnice, videćete da ćete sa lakoćom usisati svu prljavštinu.

Foto:Professional Carwashing & Detailing

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group