Najbolji motor za početnike


Ako imate želju da vozite motor sa brzinama, mi vam savetujemo da počnete sa ovim motorom...

Iako se vožnja motora u početku čini lakim zadatkom, problem nastaje kod velikih motora koji su teški i koje vozači početnici teško mogu da kontrorlišu i da održe na točkovima. Kada na to dodate i menjajne brzina pomoću pedala i kvačilo koje stiskate šakom, situacija postaje još komplikovanija i teža i mlade motordžije se muče da to savladaju.

Zato je važno pronaći dobar početnički motor koji će vam omogućiti da se opustite i da savladate vožnju na dva točlka. Mi smatramo da je najbolja klasa za početnike KROS i da bi trebalo da kupite manji kros motor koji ne prelazi snagu od 250 kubika.

Ovi motori su lagani, lako se voze, nisu preterano teški i dosta su izdržljivi, tako da ćete pomoću njih uspeti da savladate sve korake u vožnji motora. Naš favorit među motorima za početnike je Yamaha XT 125. ovaj mali kros motor ima 125 kubika i poseduje 6 brzina. Maksimalna brzina mu je oko 150 km/h, što znači da nećete moći da ludujete i da ugrozite svoj život, a opet ćete imati mogućnost da vozite po autoputu i da isprobate sve situacije na motoru.

Yamaha XT 125 je manjih dimenzija što ga čini savršenim za grad, a njegov dizajn i težina omogućavaju da ga vozite poput bicikla.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group