Najbolji automobili i proizvođači za ovu godinu

Deset najbolje rangiranih automobila za ovu godinu, bazirano na performansama, bezbednosti, pouzdanosti i zadovoljstvu kupaca u njihovim zvnaničnim kategorijama, nedavno su predstavljeni u zvaničnom izvaštaju Consumer Reports publikacije...

Među najboljima našlo se devet automobila i jedan terenac, od kojih se svi ističu kao najbolji od najboljih, sudeći prema ovom neprofitnom potrošačkom istraživanju, testiranju i relevantnoj organizaciji koja je predstavila listu prethodne nedelje.

“Prešli smo hiljade kilometara sa svakim testiranim automobilom kako bismo ih procenili u uslovima u kojima ih ljudi normalno koriste”, izjavio je Džek Fišer, glavni čovek auto testiranja pri Consumer Reports organizaciji. “Ovo samo znači da smo daleko više brinuli o tome kako se vaš naredni automobil ili SUV ponaša kada je reč o bezbednosti, komforu i gorivnoj efikasnosti, više nego o tome koliko je brz na startu ili o vremenu koje mu je potrebno kako bi okrenuo krug oko trkačke staze.”

Svake godine ova potrošačka grupacija procenjuje oko pedeset novih automobila bazirano na različitim faktorima, uključujući testove koji se izvršavaju u njenom Auto Test Center objektu i ocenjuju posebne bezbednosne karakteristike i performanse različitih modela putem industrijskih kreš testova.

Procene takođe uključuju i analiziranje podataka prikupljenih od članova organizacije i njihova lična iskustva sa vozilima. Svi izabrani četvorotočkaši moraju dolaziti sa upozorenjem na čeoni udar, sistemom kočenja u slučaju opasnosti, praćenim detekcijom pešaka, što su ujedno glavne stavke u sprečavanju velikog broja povreda i opcije koje mogu spasiti živote redukujući sudare.

Najbolje modele prema Consumer Reports možete otkriti u našoj galeriji. 

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group