Muzejski eksponat Bugatti Veyron Tiffany Edition

Više slika

Više slika

Bugatti Veyron je dostigao neke veoma impresivne cifre...

Četiri turbo punjača, šesnaest cilindara, 1.000 ks, 402 km/h, ali, ipak, najznačajnije brojke definitivno pripadaju specijalnim izdanjima koja su napustila fabriku tokom decenija proizvodnje.

Prošlo je veoma mnogo, odnosno, tačno dve godine otkako se proizvodnja ovog modela okončala, ali i dalje je moguće pronaći unikatne Veyron automobile koji nikada do sada nisu viđeni. Ovo je upravo jedan takav, koji takođe nikada u svojoj karijeri nije ni vožen.

Ovaj jedinstveni Bugatti je navodno kupljen, ili u najmanju ruku dekorisan, od strane poznatog brenda u svetu svetlucavih kamenčića Tiffany & Co. Automobil je finiširan, kako spolja, tako iznutra, prepoznatljivom dvoslojnom Tiffany robin-egg plavom bojom, koja krasi sve, od eksterijernih delova, preko točkova, do enterijernih presvlaka sedišta i uklopljena je sa veoma lepom crnom karoserijom od ugljeničnih vlakana.

Diler superautomobila iz Dubaija, Knight International, listovao je ovaj model na JamesEdition licitaciji, bez ijednog pređenog kilometra na odometru, sa navlakama i dalje postavljenim na sedištima, ali i cenom koja je bez ikakve sumnje pravi rival novom Chiron modelu. Nakon svega, Chiron modeli poseduju dugu listu čekanja, tako da, pored toga što je nov, kupac ovaj automobil može odmah da parkira u svojoj garaži.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group