Mondeo u Evropi ove godine

Prema poslednjim saznanjima nova, peta generacija Forda Mondea, će na Stari kontinent napokon stići krajem ove godine...

 

Prvo je na tržištima trebao da se pojavi sredinom 2013, ali pojavili su se određeni problemi sa homologacijom i sl, koji su sada otklonjeni. 

Takođe, saznaje se da bi novi model trebao da bude nešto jeftiniji od prethodnika, ali opet to će zavisiti od tržišta do tržišta. Sa druge strane u ponudi će biti i posebna verzija Vignale opremljena svim najboljim što Ford može da ponudi. 

Što se motora tiče, kupcima će biti ponuđeni 1.0, 1.5 i 1.6 i 2,0 EcoBoost turbobenzinski motori, kao i novi 1,5 te 2,0 TDCi turbodiesel pogonsi. U ponudi takođe trebala da se nađe i hibridna verzija sa 2,0 benzincem i oko 30 km električne autonomije. 

Prema odabranom motoru kupcima će na izboru biti i 6-stepeni ručni i 6-stepeni Powershift automatski menjač sa dva kvačila. Takođe, u ponudi bi, prema tržištu, trebala da bude i diesel verzija sa automatskim prenosom i pogonom na sva četiri točka.

O.R. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group