Moderni "Povratak u budućnost"

DeLorean ćete odmah povezati sa filmovima "Povratak u budućnost" i nije teško zaključiti zašto su se u ono vreme odlučili baš za taj model...

 

Ipak ako biste probali da primenite neki drugi automobil, a film snimate danas, koji biste izabrali?

Zuto.com je obavio istraživanje i kažu da je među aktuelnim modelima, najpopularniji Lotus Esprit, ako bi oni birali automobil iz vremena DeLoreana. Slično izgleda, stilski detalji iz 70ih i 80ih i nizak sportski profil. 

Sledeći je Dodge Viper koji je takođe bio popularan. Ovaj automobil je već zvezda nekoliko TV serija gde ima čak i super moći, pa dolazi sa renomeom. Predstavlja izbor za devedesete u ovoj studiji. 

Prethodni Ford GT koji se proizvodio od 2005 do 2007. godine je najbolji izbor za 2000te, ali koji automobil biste primenili za današnje, moderno vreme?

Oni su se odličili za BMW i8, koji je i po nama najbolji mogući izbor za ovu ulogu, čak i ako Toyota pokušava da ubaci svoj Mirai. Prema nama, tu nema takmičenja. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group